Nyt se syksy sitten tuli.. mäkun niin paljon rakastan näitä kurakelejä!
Aika rauhallisesti ollaan tässä otettu. Peltojälkeä ollaan tässä vähän alettu kokeilemaan, ja taas on niihinkin vehkeisiin saatu tuhlattua omaisuus rahaa! :( Kotona ollaan suojelupuolta pidetty yllä vaan puruilla.. kun ei tässä nyt ihan täysin vielä luota omiin kykyihin niin mielummin jätän kunnon työt osaavalle maalimiehelle :) harmi vain ettei oikein ole mitään ryhmää tästä läheltä löytynyt :(



2004555.jpg
Tossa on meidän pojan puruharjoituksia. Tuossa käytössä purutyyny. opetellaan tässä vaan sitä pito otetta ja käskystä irroittamista. (päästää kyllä vierestä komennettaessa irti, mutta kauempaa komennettaessa ei vielä tahdo irroittaa) ja se intensiivinen vartioiminen onkin sitten sitä, että odottaa hullunkiilto silmissä et millon saa luvan napata uudestaan..


2004573.jpg
Peltojälkeä siis ollaan kevyesti aloiteltu. Tässä nyt on vaan namin etsintää pellolla, että se nenä harjaantuisi..

Saisi vaan itseä niskasta kiinni ja alkaisi harjoitella kunnolla, mutta kun työpäivän jälkeen laiskuus miskee ja itselle selittelee, että kotonakin olisi muka niin paljon tekemättömiä hommia..

Sen verran olen kuitenkin saanut aikaiseksi, että olin avustamassa labradorien ryhmänoutokokeissa (vai mikä se virallinen kutsumanimi nyt onkaan?)sekä pelastuskoirien metsäetsintäharjoituksissa :)
Pelastuskoirajutut kyllä myös kiinnostaisi, mutta se taitaapi jäädä sitten seuraavan koiran kontolle (jos sellainen jossakin vaiheessa tulee.. on pientä pentukuumetta ilmassa..)